Dynamic Balance Acupunctuur

Naam therapeut: Dhr. P.J. Zuurdeeg
Vestigingsplaats: Arnhem
Werkvorm: Oosterse geneeskunde
Therapievorm(en): Acupunctuuri
Adres: Tooropstraat 43 , 6813 KS, Arnhem
Contact:
    - Website: www.dynamicbalanceacupunctuur.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 427 876 78
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

De weg van genezing begint met verandering, verandering brengt beweging, beweging is leven, het leven brengt genezing.

Mijn allergrootste passie is mensen te helpen bij het activeren van hun zelfgenezende vermogen. Om zo bevrijd te raken van lichamelijke en/of geestelijke pijn. Waardoor weer een zorgeloos pijnvrij leven mogelijk is.


Vanuit mijn intuïtie, grote betrokkenheid en inlevingsvermogen ben ik goed in staat om vanuit verschillende invalshoeken met verschillende acupunctuurstijlen bij de kern van de situatie uit te komen.


Als therapeut probeer ik altijd een oplossing te vinden tussen de mogelijkheden/behoeften van de cliënt en mijn eigen behandelwijze om de resultaten zo optimaal mogelijk te maken.


Voor een optimaal genezingstraject is een goede samenwerking en interactie tussen cliënt en therapeut van essentieel belang.


Als cliënt staan jij en je hulpvraag centraal in mijn praktijk. Voorop staat dat jij je tijdens het hele consult veilig en ontspannen kan voelen.


In het verleden hebben acupunctuur en acupressuur mij geholpen bij genezing van verschillende pijnklachten, blessures, stress, vermoeidheid en burn-out. Door mijn eigen positieve ervaring hiermee, heb ik gekozen mij in deze klachten te specialiseren.


Pijnklachten (meest behandeld): hoofdpijn, nekpijn, schouderpijn, elleboogpijn, rugpijn, kniepijn, pijn in de voeten en handen.
Overige klachten (meest behandeld): stress, emotioneel trauma, vermoeidheid, verlaagde weerstand en burn-out klachten.


Behandelmethodes zijn zowel met als zonder naalden en worden als zodanig naar behoefte door elkaar of na elkaar toegepast. Bij naaldangst kan er gekozen worden om alleen non invasieve technieken toe te passen. Jonge kinderen worden altijd non invasief behandeld.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.