4 Mind & More

Naam therapeut: Mevr. H.B. ter Haar - Koelewijn
Vestigingsplaats: Bunschoten (/ Spakenburg)
Werkvorm: Psychosociaal
Therapievorm(en): Psychodynamische therapie
Adres: Dopperstraat 125 , 3752 JC, Bunschoten (/ Spakenburg)
Contact:
    - Website: 4mindandmore.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 365 555 81
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Psychodymanische therapie; om te worden wie je bent!

Vraag je je af wat de zin van je leven is, belemmeren bepaalde overtuigingen jou in wat je wil doen en wie je wil zijn, heb je (nog steeds) last van gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden in jouw leven of ....?

Als psychodynamisch therapeut kijk ik samen met jou naar je vraagstuk. Vanuit waar je nu staat gaan we samen op weg om te kijken waar je naar toe wilt en wat jou belemmert om die kant op te gaan. Dan is het soms nodig om terug te kijken en  'oude dingen' op te ruimen of de juiste plek te geven. Ik heb een scala aan mogelijkheden om in te zetten zodat jij op weg gaat naar waar je wilt zijn, je masker af te doen en meer en meer te worden wie je werkelijk bent!

 

Ben je werkzaam in de zorgsector en heb je een werkgerelateerde vraag?

Na meer dan 20 jaar in de zorgsector op verschillende gebieden werkzaam te zijn, is het mij steeds meer en meer duidelijk geworden dat we in de zorg héél goed zorgen voor de ander, maar vaak slecht voor onszelf. We offeren ons eigen welzijn vaak op terwille van de ander en helaas komt het maar al te vaak voor dat we op een gegeven moment fysiek of mentaal uitvallen. Wil jij de balans (terug) vinden in het zorgen voor jezelf en de ander, hierin je grenzen leren kennen en respecteren? Dan kan ik als ervaringsdeskundige proffesional met je meekijken zodat je kunt gaan werken aan het herstellen van het evenwicht.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.