Susanna Redeker

Naam therapeut: Mevr. S. Redeker
Vestigingsplaats: Zutphen
Werkvorm: Beweegzorg, Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): Craniosacraal therapiei, Massagetherapiei
Adres: Vispoortplein 16 , 7204 ET, Zutphen
2e praktijkadres: Beeklaan 28 , 7234 SL, Wichmond
Contact:
    - Website: www.susannaredeker.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 400 540 26
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

"Geraakt worden door aanraking"

Ik heb een praktijk voor lichaamswerk; als cranio sacraal / massage therapeut, trauma heling en wandel coach. In mijn praktijk worden de symptomen van je klacht(en) met behulp van zachte gerichte aanrakingen niet op zichzelf behandeld, maar vindt behandeling plaats van de totale mens als één functionerend geheel.
Ik schenk hierbij aandacht aan zowel de klachten als ook de mogelijke oorzaken ervan.

CRANIO SACRAAL gaat uit van het zelfhelend vermogen waarover ieder mens beschikt. Het kan gebruikt worden als ondersteunende therapie bij andere behandelingen of als losstaande therapie. Vitaal, actief, soepel, vrij in handelen en bewegen, dat is de natuurlijke staat van de mens. Wanneer dit op een of andere manier verstoord is kan cranio uitkomst bieden.
Dankzij mijn eigen ervaring en opleiding en nascholing heb ik snel inzicht in de kern van je probleem en wat ik voor je kan betekenen.

TRAUMA: Cranio Sacraal / massage of een goed gesprek ( coaching) zijn er een aantal manieren om een je vrij snel in een diepere laag van bewustzijn te laten zakken waar je contact kan maken met herinneringen waar je in het dagelijks bewustzijn niet altijd meteen bij kan.Voor traumaverwerking vind ik het belangrijk dat jij je helemaal veilig voelt en dat de opgeroepen energie / herinnering hanteerbaar is en blijft, en stukje bij beetje ontladen kan worden.

WANDEL COACH: - één op één sessie -
Juist in deze corona tijd kan je zo jezelf tegen komen, de eenzaamheid, somber voelen, stress met thuis werken, een rouwproces, afscheid nemen van hoe het eerst was, op zoek hoe je je pad nu kan bewandelen; dan kan het allemaal niet lekker lopen. Tijdens het wandelen gaan we samen op zoek naar je eigen pad!

 

 

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.