Coach & Cranio

Naam therapeut: Mevr. M.J. Folkersma
Vestigingsplaats: Utrecht
Werkvorm: Beweegzorg
Therapievorm(en): Craniosacraal therapiei
Adres: Willem Barentszstraat 2 , 3572 PH, Utrecht
Contact:
    - Website: www.coachencranio.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 427 865 26
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Hulp bij het vinden van de juiste balans

In een wereld die steeds sneller verandert, is het meer en meer zoeken naar balans: werk én privé, ratio én intuïtie, resultaat én bezieling, welzijn van organisaties én welzijn van het individu. Als craniotherapeut help ik jou om die balans te (her)vinden.

 

Craniotherapie werkt met zachte en subtiele technieken, die diepgaande werking hebben op in het bindweefsel opgeslagen spanningen. Het is gericht op zelfherstel van het lichaam door het in beweging brengen van het bindweefsel. Door plekken van vastgehouden spanning voelbaar te maken en samen op zoek te gaan naar het verhaal dat je lichaam hiermee wil vertellen, kan het weefsel deze spanning weer loslaten en ontstaat er ruimte. Ruimte om te verwerken, te doorbreken, te herstellen, weer grip te krijgen, te ontdekken, nieuwe ervaringen op te doen en weer vrij te bewegen.

 

Binnen Coach & Cranio begeleid ik mensen met levens- en loopbaanvraagstukken, vanuit het besef dat alles en iedereen in relatie tot elkaar staat. Verbinden van hoofd, hart en lijf speelt daarbij een belangrijke rol. Dat helpt de weg te vinden naar heelheid, naar wie je werkelijk bent. Door mijn goed gevulde rugzak, zowel door het leven als de diversiteit aan kennis en werkervaring, kan ik putten uit een scala van manieren om aan te sluiten bij jouw vraag. Met deze toolbox in de hand, kan ik echt maatwerk leveren.

 

Kijk voor meer informatie en het maken van een afspraak op www.coachencranio.nl

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.