Namaste-massage

Naam therapeut: Mevr. I. Herrebrugh
Vestigingsplaats: Doorn
Werkvorm: Beweegzorg
Therapievorm(en): Craniosacraal therapiei
Adres: Acacialaan 29 , 3941 JP, Doorn
Contact:
    - Website: www.namaste-massage.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 212 064 57
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Sta jij altijd aan? Ik begeleid jou naar diepe innerlijke ontspanning. Ik begeleid jou om echt voor jezelf te kiezen in een succes- en liefdevol leven.

Gaat jouw hoofd zo snel, dat je vergeet je lijf mee te nemen?

Voor de buitenwereld lijkt het alsof je je leven perfect voor elkaar hebt. Goede baan,fijn gezin, goed gezond, fijn huis. Toch voel je een bepaalde leegte en vraag je je af, is dit het nou? Je hebt tegelijkertijd behoefte aan rust en ook wat nieuws. Er zijn veel dingen die je nog graag wilt doen.

Ik, Ilse, weet dat het makkelijker en leuker wordt als je je eigen lijf gaat begrijpen. Als je je hart weer durft te volgen en keuzes durft te maken die goed voor jou zijn en bij je passen. Ik weet ook hoe lastig dat is in een mattschappij waar van alles van je verwacht wordt.

Met een ontspannen lijf heb je meer energie om van het leven te genieten. Sinds 2002 help ik mensen met cranio-sacraaltherapie, massage en voetreflexologie op weg naar ontspanning en een prettig leven met liefde voor jezelf.

Door het aanspreken van het geweldig zelfhelend vermogen van het lichaam, vind je je flow weer terug  en leidt je je leven liefdevol, krachtig en vol vertrouwen.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.