Fysio Plus

Naam therapeut: Mevr. J.M.E. de Louw
Vestigingsplaats: Maasbracht
Werkvorm: Beweegzorg
Therapievorm(en): Craniosacraal therapiei
Adres: Zandkuilweg 4 , 6051 HV, Maasbracht
2e praktijkadres: Oranjelaan 8 , 6043 GL, Roermond
Contact:
    - Website: www.fysioplus.net
    - Telefoon praktijk: 0475 463 284
    - Mobiele telefoon:
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Terug naar je basis; dat is waar ik voor sta. Je lijf weet meer dan je denkt. CST maakt een brug tussen lichaam en geest bij jong en oud.

Na tien jaar gewerkt te hebben als fysiotherapeute werd het tijd voor verandering. Ik miste de connectie tussen lichaam en geest. Deze vond ik in de cranio sacrale therapie.

Want wat maakt het nu dat je voelt wat je voelt? Wat maakt nu dat je pijnklachten ervaart? Door bewust te worden van wat je lichaam je vertelt kom je terug bij de basis, de oorsprong van je klacht. Er wordt gekeken naar het geheel.

Dit geldt voor jong en oud. Een voorbeeld hiervan is overprikkeling. Ik zie vaak senioren die overprikkeld zijn, maar ook kinderen die moeite hebben met het volgen van lessen op school.
Zelfs baby’s zijn geen uitzondering. Een moeizame bevalling heeft invloed op moeder en kind. Uw kind kan veel huilen, slecht slapen en refluxklachten ontwikkelen. Er wordt vaak aangegeven dat dit klachten zijn waar ze overheen moeten groeien. Mijn ervaring bij het behandelen van baby’s heeft ervoor gezorgd dat ik het tegenovergestelde ervaren heb.

Met heel veel enthousiasme en passie zou ik u nog veel meer willen vertellen maar ik wil u vooral uitnodigen om het te komen ervaren.

 

U bent van harte welkom.

Hartelijke groet,

Janneke de Louw

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.