Fascianated - Cranio Sacraal Arnhem

Naam therapeut: Mevr. B. Bunk
Vestigingsplaats: Arnhem
Werkvorm: Beweegzorg
Therapievorm(en): Craniosacraal therapiei
Adres: Karthuizerstraat 45 , 6824 KB, Arnhem
Contact:
    - Website: www.fascianated.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 153 286 81
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Ik combineer als behandelaar de diepte en kracht van cranio sacraal therapie, fascia-release, systemisch werk, fluisterkind- en intuïtieve coaching. Een krachtig samenspel om bij de kern van de klacht te komen.

Van beroep ben ik cranio sacraal therapeut en heb ik me gespecialiseerd in vroege tramaimprints en geboortetrauma verwerking, dus in het behandelen van baby’s, kleine kinderen én volwassenen waarbij klachten zijn ontstaan rondom de conceptie, in de zwangerschap, bij geboorte, of in de eerste levensjaren.

Dit omdat imprints die in deze fase van ons leven zijn ontstaan, zich anders als patronen kunnen blijven herhalen, als ze niet geheeld worden bij de oorsprong van de klacht.
Ik ben lang op zoek geweest naar mijn plek, dit in relatie, in werk en op gebied van wonen. Familieopstellingen voor mij een belangrijke tool geweest om hierin helderheid te krijgen. Het toepassen van systemisch werk tijdens een cranio behandeling is onderdeel van mijn scholing en ik neem gedurende een behandeling altijd het hele familiesysteem mee in mijn waarneming. Dit omdat vaak in dit systeem verstrikkingen zijn, die zich weerspiegelen in het lichaam.
Het is zo een prachtig werk, omdat alle lagen van je bewustzijn meegenomen en geïntegreerd worden in het lichaam. Zo kan op je plek komen en blijven staan een ervaring zijn van kracht, alignment en aangesloten zijn.

Wees welkom op een bijzondere en helende reis!

geboorte- traumaverwerking, stress en overspannenheid, rug- en nekklachten, hooggevoeligheid, aardingsproblemen, bekkenklachten en -instabiliteit, bandenpijn, vermoeidheid, bevriezing en meer…


 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.