Meer Bloei Praktijk voor Kinesiologie

Naam therapeut: Mevr. G.J. Pruppers-Kootstra
Vestigingsplaats: Nieuw-Vennep
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Kinesiologiei
Adres: Zijlpoort 4 , 2152 RA, Nieuw-Vennep
Contact:
    - Website: www.meerbloei.nl
    - Telefoon praktijk: 0252 688 034
    - Mobiele telefoon: 06 304 604 90
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

´Meer in Balans´ bij Meer Bloei

Voel je je uit balans? Kom dan eens langs bij Meer Bloei.

In de kinesiologie laten we met behulp van de spiertesten je lichaam spreken. Via de spiertesten zoeken we uit: ´Wat is uit balans?´ en ´Wat kunnen we doen om je weer beter in balans te brengen?´

Op mijn site: http://www.meerbloei.nl vind je meer informatie over Kinesiologie en de praktijk Meer Bloei. Met praktische tips die je gelijk kunt toepassen voor Meer Bloei in jouw leven :-)

Ik ben Geke Pruppers uit Nieuw-Vennep en ben heel enthousiast over Kinesiologie. Het is een zachte en verrassende methode, die je moet ervaren om te begrijpen hoe het werkt. Je lichaam heeft je zoveel te vertellen en is enorm wijs. Kinesiologie helpt om het contact met je lichaam te herstellen en laat alles weer lekker stromen: de doorbloeding, de lymfe, je energie, je emoties. Soms zit je letterlijk of figuurlijk vast, kinesiologie helpt je weer in beweging te komen, het stimuleert je zelfhelend vermogen.  

Ziet je niet lekker in je vel? Heb je last van je rug, schouders, darmen, hoofd? Ben je gestresst? Zit je jezelf in de weg? Aarzel niet, zorg goed voor jezelf en maak vandaag nog een afspraak. Je bent van harte welkom!

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.