Praktijk "In Goede Handen"

Naam therapeut: Mevr. M.D. van Giezen
Vestigingsplaats: Houten
Werkvorm: Beweegzorg
Therapievorm(en): Craniosacraal therapiei
Adres: Heemcamp 35 , 3992 SH, Houten
2e praktijkadres: Merelstraat 21 , 3514 CM, Utrecht
Contact:
    - Website: www.praktijkingoedehanden.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 114 277 58
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Aandacht voor wat jou beweegt

Ons lichaam streeft altijd naar een optimale balans en gezondheid, maar heeft daar soms wat hulp en aansporing bij nodig.
Door mijn opleidingen in de fysiotherapie en craniosacraal therapie heb ik enorm respect gekregen voor ons ingenieuze lichaam. Hoe het in elkaar zit en hoe alles op elkaar inwerkt. Hoe via het bindweefsel elk afzonderlijk onderdeel (spier, gewricht, zenuw, orgaan enz.) verbonden is met het grote geheel en een bijdrage levert aan het goed functioneren. En hoe ons lijf wijsheid ontleent aan alle ervaringen op lichamelijk en emotioneel vlak die het heeft opgeslagen.
In de craniosacraal therapie zoeken we de bronnen van spanning op in het bindweefsel. Door letterlijk de vinger op de zere plek te leggen, kunnen we snel tot de kern van het probleem komen, of dat nu lichamelijk of emotioneel is. Daardoor kun je vastgezette spanning en emotionele blokkades loslaten, waarmee je lichaam de kans krijgt om zich te herstellen en er ruimte komt voor nieuwe inzichten.
Jij bent de expert van jouw eigen lichaam en ik heb kennis en ervaring op het gebied van behandelen. Daarom werk ik graag samen met jou toe naar een oplossing. Dit doe ik door je serieus te nemen, te volgen en de ruimte en tijd te geven, veiligheid te bieden en je te helpen je open te stellen voor de behoeften van jezelf en de ander, door verbanden te zien, en door wat ik bij jou zie gebeuren te vertalen naar begrijpelijke (voor)beelden.

Een cliënte vertelt:
“Bij Monique leerde ik te ‘luisteren’ naar wat spanningen mij eigenlijk probeerden te vertellen. Monique gaf mij het vertrouwen om dit aan te durven kijken en liet mij elke keer opnieuw merken dat ik niet alleen stond in dit stuk.” D.V., 29 jaar.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.