Huis van Bedding

Naam therapeut: Mevr. S.L.T. Kuitenbrouwer
Vestigingsplaats: Castricum
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): Massagetherapiei
Adres: Brakenburgstraat 30 , 1901 AM, Castricum
Contact:
    - Website: www.huisvanbedding.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 374 476 08
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Aanraking met aandacht

In het Huis van Bedding zullen rust, warmte en aandachtige aanraking je uitnodigen om in je eigen tempo naar binnen te keren en te doorvoelen wat er in je leeft. Welke waardevolle boodschap heeft jouw lichaam je te vertellen?

Om onszelf te begrijpen zijn we te vaak alleen in het hoofd aanwezig maar vinden daar geen antwoord. We zijn ons er niet van bewust dat we voor het antwoord op onze vragen ook de rest van ons lichaam kunnen raadplegen.

Een waardevolle ingang om inzicht te krijgen in patronen die gevoelens blokkeren is het lichaam en haar spierpantsering. Hierin ligt de kracht van massagetherapie.

Je gedachten en overtuigingen zetten zich als een spierpantser in je lichaam vast. Aandachtige aanrakingen dragen bij aan het verzachten van dit spierpantser. Door het verzachten van het spierpantser worden de onderliggende emoties voelbaar.

Het vergt moed om te voelen wat er in je leeft en de signalen van je lichaam als raadgever te zien in plaats van ze te ontwijken. Door het toelaten van je gevoelens vind je wie je daadwerkelijk bent.

Bewustwording van de pijn achter de patronen die je van je diepere emoties weerhouden maakt je zachter voor jezelf. Daardoor zul je met meer compassie met jezelf om kunnen gaan. Tegenslagen brengen je minder uit evenwicht dan voorheen en je zult merken dat je veerkrachtiger wordt.

Want ook jij kunt bedding gaan voelen in jezelf en thuiskomen bij wie je diep van binnen bent.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.