Praktijk Mariposa Groesbeek

Naam therapeut: Mevr. F.A.J. van Bussel - Eeren
Vestigingsplaats: Malden
Werkvorm: Beweegzorg, Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Energetische (Eclectische) therapiei, Craniosacraal therapiei
Adres: Kerkplein 8 , 6581 AC, Malden
Contact:
    - Website: www.praktijkmariposagroesbeek.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 275 775 10
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Thuiskomen bij jezelf Bewustwording van wie je bent Groei en ontwikkeling

Of je nu meer zelfvertrouwen wilt ervaren, je eigenlijk je gevoel wil volgen maar je telkens laat lijden door de andere mensen om je heen, dit alles heeft te maken met in je krachtstaan vanuit zelfliefde.
Just Believe life is magic. Je gevoel en je intuitïe volgen dat is precies wat je in een traject met mij gaat leren. Vol zelfvertrouwen en instaat om je eigen grenzen te bewaken.

Ik ben Femke
En ook ik heb gestaan waar jij nu staat, ik was onzeker en had het gevoel dat ik nooit iets goed kon doen, dat niemand mij geloofde in wat ik deed en zei. Alles wat ik voelde werd door de ander niet geloofd en ik kreeg geen gehoor en werd totaal niet gezien. Dit maakte dat ik mijn gevoel uitschakelde want deze klopte toch niet en ben volledig vanuit mijn hoofd gaan leven en gaan handelen. Zo ging ik steeds verder weg van wie ik daadwerkelijk diep van binnen ben.
Maar ook ik heb ervaren hoe het is om weer te mogen voelen en weer volledig jezelf te mogen zijn en je te ontdoen van alleen maar vanuit je hoofd te leven en te handelen. Het werken aan mezelf en mezelf weer mogen zijn geeft dat onzekerheid verdwijnt en je je heel krachtig voelt. Je kunt vertrouwen op je intuïtie en dat dat wat je voelt ook klopt!

Ik ondersteun jou in jouw ontwikkeling om weer volledig jezelf te mogen zijn, weer te vertrouwen op je gevoel en je krachtig te voelen en zelfverzekerd. Je intuïtie te gebruiken en je volledige potentie te laten stralen.

Werk met mij

Ben jij er klaar mee om onzeker te zijn, telkens weer over je eigen grenzen te laten lopen met het gevolg dat je geleeft wordt in plaats van dat je leeft, dit terwijl je diep van binnen het verlangen hebt om je volledig en ware zelf te zijn vanuit innerlijke kracht en passie?

Mijn 1-op-1 sessies zijn bedoeld voor mensen die er klaar voor zijn om volledig hun zelf te mogen zijn, hun diepste verlangens waar te maken om te leven vanuit hun gevoel en intuitie met een nodige doses zelfvertrouwen.

WEES WELKOM!
Mariposa

Femke van Bussel - Eeren

8+ jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei
Cranio-therapeut
Bioresonantie therapeut
Spiritueel coach
Voedingsconsulent
Reiki, reader en healer
HSP Begeleiding
Raindropmassage (essentiele oliën) Minder weergeven

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.