Praktijk Mezi

Naam therapeut: Mevr. D. Quaars
Vestigingsplaats: Tilburg
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): Voetreflextherapie
Adres: Melickstraat 15 , 5045 KZ, Tilburg
Contact:
    - Website: www.praktijkmezi.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 292 128 68
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Praktijk voor reflexologie.

Westerse Voetreflextherapie gaat er van uit dat op de voeten zones liggen die corresponderen met alle organen, klieren en andere delen in het lichaam. Het lichaam wordt als het ware weerspiegeld op de voeten. Via zenuwbanen en energiebanen (meridianen) is er een verbinding met de organen en deze eindigen in de voet, hand en oor. Door massage van de reflexzones wordt de doorbloeding, lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd. Hierdoor vind er een reactie plaats in het lichaam wat correspondeert met deze reflexzone. Door voetreflextherapie kunnen de blokkades worden opgeruimd en kan de vrije stroom van Qi (energie) weer op gang gebracht worden. 

Chinese Voetreflextherapie gaat uit van een holistische filosofie waarin lichaam, geest en emotie een eenheid vormen. De massage technieken van de Chinese voetreflex zijn anders. De Chinezen maken ook gebruik van de specifieke werking van acupunctuurpunten en meridiaanbanen op de voeten en de benen. Door de onderbenen en de knieën mee te masseren komt er een goede doorstroming op gang.

Door de combinatie van Westerse en Chinese Voetreflextherapie toe te passen is de kans groot dat de klachten kunnen verminderen.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.