Helios Medica

Naam therapeut: Mevr. V. Petrova
Vestigingsplaats: Maartensdijk
Werkvorm: Oosterse geneeskunde
Therapievorm(en): Acupunctuuri
Adres: Tolakkerweg 217 7, 3608 BR, Maartensdijk
2e praktijkadres: Boomstede 638 , 3608 BR, Maarssen
Contact:
    - Website: www.heliosmedica.nl
    - Telefoon praktijk: 0317 655 408 4
    - Mobiele telefoon: 06 269 603 17
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Ondersteuning geven in elk seizoen van het leven

Traditionele Chinese Geneeskunde & Helios Acupunctuur
GEZONDHEID EN WELZIJN
Ondersteuning geven in elk seizoen van het leven

Resonantie, Harmonie, Balans

Traditionele acupunctuur wordt al duizenden jaren beoefend en is een veilig en effectief gezondheidszorgsysteem. Door de vitale energie van het lichaam, bekend als qi, in evenwicht te brengen, herstelt het een goede mentale en fysieke gezondheid en welzijn.

Acupunctuur heeft een pijnstillende en kalmerende werking en kan dus behulpzaam zijn bij chronische ziekten en stress gerelateerde symptomen. Een behandeling met acupunctuur is ook preventief effectief, omdat het een ontspannend en slaapverwekkend effect heeft en daardoor het immuunsysteem kan versterken. Volwassenen en kinderen kunnen profiteren van deze zachte geneeswijze. Ik maak gebruik van acupunctuur ter ondersteuning van vrouwen tijdens zwangerschap en ondersteuning voor de bevalling, evenals paren met kinderwens. In ons centrum vindt u een sfeer van rust en ontspanning. Tijdens de acupunctuurbehandeling kunt u hier heerlijk tot rust komen en uw gedachten even laten rusten. In een persoonlijk gesprek en met behulp van diagnose van de traditionele Chinese geneeskunde analyseer ik blokkades van de levensenergie in het lichaam. Het resulterende beeld van de energiestroom van levensenergie in het lichaam dient als basis voor het behandelplan. Tijdens de behandeling met acupunctuur worden op bepaalde schakelpunten in het lichaam fijne naalden geplaatst om de vitale energie te reguleren en te bevorderen. Ik behandel je met zeer fijne acupunctuurnaalden om een zachte therapie te garanderen. Ik gebruik van pijnloze lasertherapie op niveau voor kinderen. De acupunctuurbehandeling vul ik aan met Kruidenformules en westerse geneeskrachtige planten-formules, die ik persoonlijk voor jou creëer.

Met mijn professionele ervaring als acupuncturist, TCM therapeut en natuurgeneeskundige ondersteun ik u graag met uw zorgen.
De visie in de Natuurgeneeskunde is om, met een natuurlijke methode of prikkel, de verstoringen in het organisme op te heffen en de natuurlijke vitaliteit te versterken. Deze methoden of prikkels zijn soms heel fysiek (massage therapie of aanvulling met vitaminen bijvoorbeeld) maar kunnen ook meer ‘energetisch’ van aard zijn. Energetisch gezondheid wil zoveel zeggen als het hebben een normale energie huishouding welke wordt weerspiegeld in onze lichamelijke gesteldheid, onze geestelijk- emotionele balans en onze spirituele helderheid.

Slaapstoornissen, burn-out, depressieve stemming,Migraine, hoofdpijn

Gewrichtspijn, rugpijn, Voorbereiding op de bevalling, Kinderwens, zwangerschap,Premenstrueel syndroom, climacterium, Migraine, hoofdpijn,Spierspanning, nekspanning, Bronchiale astma, Hooikoorts, spijsvertiringsklachten, 

In onze twee TCM locaties in Maarssen en Maartensdijk  vindt u een sfeer van rust en ontspanning. Tijdens de acupunctuurbehandeling kunt u hier heerlijk tot rust komen en uw gedachten even laten rusten. In een persoonlijk gesprek en met behulp van diagnose van de traditionele Chinese geneeskunde analyseer ik blokkades van de levensenergie en vitaliteit van uw lichaam. Het resulterende beeld van de energiestroom van levensenergie in het lichaam dient als basis voor het behandelplan. Tijdens de behandeling met acupunctuur worden op bepaalde schakelpunten in het lichaam fijne naalden geplaatst om de vitale energie te reguleren en te bevorderen. Ik behandel je met zeer fijne acupunctuurnaalden om een zachte therapie te garanderen. Ik maak ook gebruik van pijnloze lasertherapie op niveau voor kinderen. De acupunctuurbehandeling vul ik aan met Kruidenformules en westerse geneeskrachtige plantenformules, die ik persoonlijk voor jou creëer.

 

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.