Sielsfolle

Naam therapeut: Mevr. K.E. Bijlsma
Vestigingsplaats: Uffelte
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Energetische (Eclectische) therapiei
Adres: Ruiterweg 3 , 7975 RP, Uffelte
Contact:
    - Website: www.sielsfolle.nl
    - Telefoon praktijk: 06 33840545
    - Mobiele telefoon: 06 33840545
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

ZIJN wie je bent! Vanuit liefde, verbinding en vertrouwen je leven vorm geven.

Fijn dat je hier bent en mijn verhaal leest. Ik ben Karin Haagsma en ik woon samen met mijn gezin in de mooie natuur aan de rand van het Drentse dorp Uffelte.

Vanuit liefde, gevoel en zielsveel passie begeleid en ondersteun ik mensen naar balans en groei in het leven. Ik begeleid je naar wie je in essentie bent.

Ik werk vanuit een holistische benadering en kijk daarbij naar heel de mens. Lichaam, geest en ziel zijn voortdurend in wisselwerking met elkaar en vragen om een continue balans.

De afgelopen jaren zijn voor mij een zoektocht geweest naar rust, balans, vertrouwen, innerlijke kracht en vooral liefde voor mezelf. Daarbij heeft Malvatherapie mij liefdevol teruggebracht naar wie ik mag zijn. Om vanuit die basis te groeien in bewustzijn. Ik heb deze reis als waardevol ervaren met daarbij ook de nodige uitdagingen, waarbij ik mijn eigenheid opnieuw heb mogen leren ontdekken.

Vanaf 2012 tot en met 2014 heb ik de Malva opleiding tot Malvatherapeut en Chakraspecialist gevolgd. In 2016 heb ik mijn diploma Medische Basiskennis gehaald en volg nu jaarlijks bijscholingen op dit vakgebied. Daarnaast volg ik regelmatig trainingen en bijscholingen op het gebied van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. In 2019 en 2020 heb ik de Opleidingen Zielsopstellingen en Ademcoaching gevolgd en in 2021 de Opleiding Voice Dialogue afgerond. Op dit moment volg ik de jaaropleiding tot Vallei Coach.

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.