Praktijk met Hart en ziel Danielle de Jong

Naam therapeut: Mevr. D.C.A.M. de Jong
Vestigingsplaats: Loon op Zand
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Energetische (Eclectische) therapiei
Adres: Kerkstraat 20 , 5175 BB, Loon op Zand
Contact:
    - Website: www.praktijkmethartenziel.nl
    - Telefoon praktijk: 06 10077777
    - Mobiele telefoon:
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Praktijk met hart en ziel

Praktijk met Hart en Ziel is de energetische praktijk van Danielle de Jong. Net als ieder mens heeft Danielle een rugzak vol verhalen en gebeurtenissen. Deze verhalen en gebeurtenissen hebben Danielle gevormd en gemaakt zoals ze nu is.

“Energetische therapie kwam niet zo maar op mijn pad. Al van jongs af aan heb ik me verbonden gevoeld met het ongrijpbare van de energetische therapie.” Zegt Danielle,  “Ondanks dat het toen voor mij nog niet te vatten was wist ik wel dat ik kon vertrouwen op de energie die ik voelde stromen. Ik wist dat ik kon vertrouwen op de energiebanen (meridianen) die lopen door mijn lijf , of die soms juist geblokkeerd voelen. Ik wist ook intuïtief dat de oplossing ligt in het signaleren van deze blokkades, ze er te laten zijn en te zoeken naar de oorzaak van deze ongemakken. Pas later heb ik me aangemeld voor een opleiding energetisch Malva therapeut, omdat ik voelde dat mijn intuïtieve overtuiging daarmee theoretisch onderbouwd zou worden.”

Daarnaast heeft ze ook een verbreeding gezocht in het pedagosch benaderen van een vraag door hier doormiddel van systemisch werken naar te kijken. Ze heeft hierin de Systemische basistraining en Rouw & Verlies in gegaan.

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.