Lifa

Naam therapeut: Mevr. M.I.E. van Nes
Vestigingsplaats: Oosterbeek
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Energetische (Eclectische) therapiei
Adres: Rosandeweg 13 , 6862 XP, Oosterbeek
Contact:
    - Website: www.praktijk-lifa.nl
    - Telefoon praktijk: 06 16942723
    - Mobiele telefoon:
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

LEEF!

LEEF!

Door energetische therapie kunnen negatieve patronen doorbroken worden, waardoor spanningen afnemen en je je vrij voelt van blokkades. Je zit lekkerder in je vel, voelt je energieker en kunt beter ontspannen. Geniet van het leven!

Het is een uitermate geschikte therapie voor verandering, verbetering en herstel bij: Stress en Burn-out, vermoeidheid, vastzittende spanningen of andere pijnklachten, onzekerheid, onrust, angsten of paniek, somberheid en andere psychische klachten. Mijn brede ervaring als psychosociaal begeleider in de complexe hulpverlening zet ik in, ter ondersteuning van de behandeling.

Ik werk vanuit een rustige praktijkruimte aan huis, in Oosterbeek. Een consult bestaat meestal uit een gesprek en een energetsiche behandeling op de massagetafel. Ik werk met mijn handen, direct op het lichaam of er een stukje vanaf, in je energieveld. Op deze manier neem ik blokkades weg en draag ik positieve energie op je over. Veel mensen ervaren het als zeer onstpannend, en komen in een paar behandelingen terug in contact met het eigen gevoel!

Wil je meer weten? Kijk op www.praktijk-lifa.nl

 

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.