Praktijk Carine

Naam therapeut: Mevr. C. Wortelboer
Vestigingsplaats: Zeyen
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Energetische (Eclectische) therapiei
Adres: Beatrixstraat 19 , 9491 BC, Zeyen
Contact:
    - Website: www.carinewortelboer.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 274 352 73
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Alles is Energie!

Welkom,

Ik ben Carine Wortelboer en heb mijn praktijk in het noorden van Drenthe in het dorp Zeijen. Kijk voor meer informatie op mijn website. Neem gerust contact op als je vragen hebt. http://www.carinewortelboer.nl

Energie is de geestkracht waarmee een persoon iets doet of naar iets streeft: Aristoteles introduceerde de term energie.

Ieder kent wel periodes van moeheid, besluiteloosheid, huilbuien, nergens toe kunnen komen of zin in hebben of na ziekte moeizaam opknappen. Het hoofd en/of het lijf wil niet. Als energetisch therapeut ga ik samen met jou naar de oorzaak van jouw blokkades.

Als energetisch therapeut richt ik me op het bevorderen van de gezondheid van de zorgvrager. Een holistische visie ligt hier aan ten grondslag; de menselijke energie is onderverdeeld in het fysieke, emotionele, mentale en spirituele en deze lagen reageren op elkaar. Energetische therapie werkt met aura’s (energielagen rondom de mens), chakra’s (‘wieltjes’ die energieën in- en uit het lichaam draaien) en meridianen (lijnen met knooppunten lopende door het hele lichaam).

Als energetische therapeut stem ik mij af op de energie van de zorgvrager. Deze energie leidt mij tijdens de behandeling als een soort boodschapper naar dat deel/ delen van het lichaam wat aandacht nodig heeft. Tijdens de behandeling ‘magnetiseer’ ik door handoplegging of door bewegen van mijn handen boven je lichaam (kleding kan gewoon aan blijven) of door acupressuur (meridianen) met intentie op herstel.

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.