Praktijk OrthoBalans

Naam therapeut: Mevr. J.M. Elferink
Vestigingsplaats: Nijmegen
Werkvorm: Beweegzorg, Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Haptotherapiei, Orthomoleculaire therapiei
Adres: Centrum voor Integratieve Geneeskunde Hypericon, bovenste verdieping Berg en Dalseweg 83 , 6522 BC, Nijmegen
Contact:
    - Website: www.orthobalans.nl en www.hypericon.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 24129903
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Balans in geheel

In mijn praktijk streef ik naar herstel van gezondheid en balans vanuit eigen levenskracht. Ter ondersteuning van het genezingsproces worden passende natuurlijke middelen ingezet. Ik werk vanuit een holistische benadering; er wordt niet alleen naar de ziekte gekeken, maar de mens wordt als geheel bekeken. Mijn ervaring is dat bij iedereen de sleutel tot genezing en eigen kracht verschillend is, iedereen heeft hiervoor eigen unieke voeding of impuls nodig. Orthomoleculaire geneeskunde is het belangrijkste onderdeel van de behandeling. 

De orthomoleculaire geneeskunde is gebaseerd op het herstellen en stimuleren van de eigen geneeskracht van het organisme, door te zorgen voor optimale beschikbaarheid van alle moleculen die voor de herstelprocessen nodig zijn.

Orthomoleculaire geneeskunde heeft al lang mijn interesse. Ik heb diverse orthomoleculaire publicaties (mede) ontwikkeld en geef ook trainingen en/of bijscholingen op dit vlak. Binnen de orthomoleculaire geneeskunde is wetenschappelijke onderbouwing belangrijk.  Er wordt gestreefd naar optimale concentraties van voedingsstoffen in het lichaam. Onderzoek naar gebrek aan vitaminen, mineralen of aminozuren zijn een onderdeel van de behandeling. Ik streef ernaar om, samen met de cliënt, de achterliggende oorzaak van de disbalans te achterhalen. Ik werk samen met diverse laboratoria waaronder MGLAB, RP Vitamino en Medivere. Indien nodig wordt bloed, urine, ontlasting of speeksel onderzocht. Mijn specialiteiten zijn het behandelen van psychische klachten, hormonale disbalans en darmklachten. Maar ook voor overige klacten kunt u bij mij terecht.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.