Natuurgeneeskundige Lieke

Naam therapeut: Mevr. A.G.J. van Enckevort - Sanders
Vestigingsplaats: Posterholt
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde
Adres: Holsterweg 37 , 6061 NS, Posterholt
Contact:
    - Website: www.natuurgeneeskundigelieke.nl
    - Telefoon praktijk: 0475 451290
    - Mobiele telefoon: 06 46288115
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Natuurgeneeskundige Lieke ''Gezondheidstherapeut"

Ik ben met veel plezier ruim 10 jaar werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut. In 2008 ben ik afgestuurd als Gezondheidstherapeut. Dit is een 4 jarige HBO opleiding binnen de Europese Academie te Maastricht. Als natuurgeneeskundige stimuleer ik op een natuurlijke wijze en met natuurlijke middelen het zelfgenezend vermogen in de mens. Door deze therapeutisch te ondersteunen, wordt de immuniteit verbeterd. Enkele van de therapieën die ik binnen mijn praktijk toepas zijn;

DSR [derma segmentale reflexologie] Dit is een krachtige dieptemassage die de doorbloeding verbetert en hernieuwde energie en evenwicht op lichamelijk, psychische en emotionele vlak geeft.

PSR [podo segmentale reflexologie] Dit is een specifieke behandeling met massagestokjes aan de voet die niet vergelijkbaar is met andere voetreflexmassages. De PSR is een diepgaande therapie met een gunstig en vooral blijvend resultaat.

Voedingstherapie en adviezen. Dit is een zeer efficiënte therapie waardoor men zich op relatief korte tijd beter voelt. Deze therapie brengt verbetering op lichamelijk en psychisch vlak en heeft een positieve invloed op het gedrag en de gemoedstoestand van de mens.

Fytotherapie [kruidengeneeskunde] De kruidengeneeskunde is haast zo oud als de mens zelf. Ik gebruik kruiden bij het behandelen van eenvoudige kwaaltjes of ondersteunend bij chronische ziekten waardoor de levenskwaliteit verbetert.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.