Ydemdito

Naam therapeut: Mevr. Y. de Groot
Vestigingsplaats: Barneveld
Werkvorm: Psychosociaal
Therapievorm(en): Lichaamsgerichte psychotherapie
Adres: Donkervoorterweg 12 , 3771 RS, Barneveld
Contact:
    - Website: www.ydemdito.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 40035650
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

BIOFOTONEN THERAPIE...... VOOR EEN RESET EN DETOX OP MAAT!

Vanuit de al bestaande methodieken, zoals bioresonantie, acupunctuur en homeopathie  is er een instrument (de Chiren) ontwikkeld, waarmee er via electrische acupunctuur metingen op vingers en tenen worden gedaan. Deze metingen geven zicht op waar er zich in het lichaam energetische verstoringen bevinden.

Met behulp van de Chiren is het vervolgens mogelijk om te meten welke informatie er nodig is om de verstoring op te heffen. De behandeling met deze specifieke informatie vindt vervolgens plaats door middel van het vasthouden van twee  quartz glazen staven, die met behulp van glasvezel kabels verbonden zijn met de Chiren. Tijdens deze behandeling wordt uw eigen energie in stroming gebracht en wordt de specifieke informatie aangeboden aan uw lichaam.

Na de behandeling is het mogelijk direct te evalueren of de behandeling het gewenste effect heeft gehad op de eerdere verstoring, waarna het lichaam optimaal ondersteund wordt door een tweede behandeling waarbij de voeten op quartz glazen platen staan.

Het lichaam gaat zich de dagen na de behandeling ontdoen van de gifstoffen en verstoringen, waardoor het drinken van water en het 'rustig aan doen' van belang is.

Er worden na de behandeling geen recepten of middelen meegegeven en daarmee zijn er geen bijkomende kosten.

Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig die wekelijks plaatsvinden, mede afhankelijk van medicatie gebruik en lifestyle. Kinderen en baby's hebben doorgaans aan 1 à 2 behandelingen voldoende.

Mocht ik ook een bijdrage mogen leveren aan uw gezondheid dan ben ik u graag van dienst!

Zie voor verdere informatie www.ydemdito.nl

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.