Centrum Eikenhof

Naam therapeut: Mevr. Y.J.M. Hof - Brouwers
Vestigingsplaats: Bergen op Zoom
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde, Energetische (Eclectische) therapiei
Adres: Yersekeroord 10 , 4617 NK, Bergen op Zoom
Contact:
    - Website: www.centrumeikenhof.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 23571570
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

DENKEN - DOEN - ERVAREN en dan GROEI en BALANS!

Graag help ik je bij alle psychosociale klachten, trauma's , stress, rouwververweking, depressiviteit, werkgerelateerde problemen, fobiën zoals bijvoorbeeld vliegangst of examens, verwerken (seksueel) misbruik, dwangstoornissen (o.a. verslavingen), relationele problemen, problemen van de kinderen enz.

Als psychosociaal natuurgeneeskundig counselor help ik je om weer in je kracht te komen staan, weer te leven in plaats van te overleven of bewuster te leven. Met inzichten in jezelf kom je namelijk in je kracht. Dit kan een diepe innerlijke rust teweeg brengen.

Eerst gaan we zien wat er op de vier vlakken van je Zijn gebeurt of is gebeurd. Zowel op het fysieke, mentale, energetische en emotionele vlak. Dan gaan we kijken wat er voor jou nodig is aan methodieken en therapievormen. Deze kunnen o.a. zijn: Voice Dialogue, EMDR, HSF, NLP, Hypnotherapie, geleide meditaties enz. enz.

In een kennismakingsgesprek wil ik je graag meer vertellen en jouw verhaal aanhoren zodat je kunt proeven van de sfeer en werkwijzen van mij als hulpverlener.

Als je meer informatie wenst, kun je kijken op mijn website of je belt me voor een afspraak op 06-23 571 570 . Je kunt ook contact maken via het contactformulier van de website.

Je bent van HARTE welkom!

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.