Hypnotherapie REGAIN

Naam therapeut: Mevr. J. Jonkers
Vestigingsplaats: Den Haag
Werkvorm: Psychosociaal
Therapievorm(en): Hypnotherapiei, Psychosociale therapie
Adres: Zeeruststraat 126 , 2584 BZ, Den Haag
Contact:
    - Website: www.regain-zuidholland.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 16430650
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

De combinatie van werken met bewuste en onbewuste zaken zorgt voor snel, effectief en blijvend resultaat.

Onbewuste zaken hebben grote invloed op je dagelijks leven. Door deze onbewuste dingen te combineren met bewuste zaken geeft verbluffend snel resultaat.

Therapie/coaching betekent voor mij "in beweging komen", net als water. Water dat stilstaat wordt troebel en gaat stinken. De zee bij Scheveningen, waar mijn praktijk is gevestigd, staat symbool voor stromen. Water dat beweegt ruimt oude zaken op en geeft nieuwe mogelijkheden. Hierdoor ga jij je beter voelen.
 

Wat bied ik je:

Bij REGAIN kun je zaken waar jij last van hebt aanpakken en opruimen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van hypnotherapie, ademtherapie, mindfulness, innerlijk kindwerk, (ziels-)regressie, etc.

Deze aanpak helpt o.a. bij depressie, chronische pijnklachten als PDS (spastische darm), ReGS / PSAS, rugpijn en hoofdpijn. Ook voor angst, dwanghandeling, trauma, PTSS, stress en niet lekker in je vel zitten ben je bij REGAIN aan het juiste adres.

Vrouwen met borstkanker zijn welkom, zowel na de diagnose, als tijdens of na de behandeling. Vanuit mijn professionaliteit alsook vanuit persoonlijke ervaring als moeder van een jonge dochter met borstkanker, begeleid ik je door deze moeilijke periode.

Vrouwen die de diagnose ReGS ( Restless Genital Syndrome) / PSAS (persistent sexual arousel syndrome) hebben gekregen, kunnen in mijn praktijk terecht. Ik heb ervaring in het werken met  vrouwen die dit syndroom hebben.
 

Voor wie:

Juist door de verscheidenheid aan soorten therapie en mijn uitgebreide ervaring is mijn begeleiding geschikt voor mensen van alle leeftijden. Ik werk zowel met kinderen, jongvolwassenen en volwassenen van verschillende leeftijd; zowel mannen als vrouwen.

Het is opvallend hoeveel jongeren de weg naar mijn praktijk weten te vinden. Ik vind het positief dat jonge mensen zich steeds bewuster worden van zichzelf. Als ze dan tegen zaken aanlopen die hen belemmeren, dan willen ze daar ook iets mee doen. Ze maken hierdoor de weg vrij voor zichzelf om volop te leren genieten van het leven, door bewuster hun keuzes te maken.

Ik vind het moedig als iemand de stap zet naar therapie/coaching.

Maak eens  een vrijblijvende afspraak voor een (gratis) intakegesprek. Ik zie je graag tegemoet.
 

Bianca Jonkers, therapeut/coach

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.