Praktijk Open Hart

Naam therapeut: Mevr. P.E.M.A. Kaemingk - de Lange
Vestigingsplaats: Hardenberg
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen, Lichaamsgerichte therapie, Oosterse geneeskunde
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde, Massagetherapiei, Shiatsui, Energetische (Eclectische) therapiei
Adres: De Stuwdijk 1 , 7772 AW, Hardenberg
Contact:
    - Website: www.openhart.nl
    - Telefoon praktijk: 06 235 576 09
    - Mobiele telefoon: 06 23557609
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Minder stress, minder pijn. Meer balans, meer energie, meer rust, meer kracht. Meer jij.

Zoekt u een holistische plossing voor uw gezondheidsklachten? Verlangt u naar meer balans tussen ontspanning en inspanning; of hebt u geruime tijd last van lichamelijke ongemakken, waarvoor geen aanwijsbare medische oorzaak gevonden kan worden of die steeds weer terugkeren?  

En wilt u 

- meer in contact komen met uzelf, en uw eigen gevoel;
- terugkerende patronen ontdekken en doorbreken;
- beter of anders omgaan met stress en/of uw emoties;
- en meer energie en levensplezier ervaren;

Kies dan voor de holistische benadering van Praktijk Open Hart. 

Een professionele praktijk voor Curatieve Massagetherapie  (therapeutisch en manueel lichaamswerk, pijnverlichting) en Oosterse geneeswijzen  (shiatsutherapie, kleurenpunctuur).


Petra de Lange (1967)

Petra is HBO-opgeleid Manueel Praktizijn. Ze volgde opleidingen bij de DBA, Manueel Therapie Rusek en Holos. Daarnaast volgt ze jaarlijks diverse cursussen op het gebied van natuurgeneeskunde, lichaamsgericht werk, energie, meditatie en beweging. Vrouwengezondheid en hoogsensitiviteit (HSP) hebben daarbij haar bijzondere aandacht. Petra ziet Lichaam, Hoofd, Hart en Ziel als één geheel en vindt het belangrijk om deze ­gebieden met elkaar te verbinden. Ze besteedt voortdurend aandacht aan haar eigen innerlijke ontwikkeling, emotionele stabiliteit, kennis, zelfvertrouwen en innerlijke rust.

 

De kracht van de raakbaarheid

Raakbaar kunnen en durven zijn. Je durven laten raken door warme handen en liefdevolle ogen. Door de schoonheid van jezelf... van de ander. Je durven laten raken door het anders zijn... Door alles wat het leven je brengt, je verleden, je heden, je toekomst. Je durven laten raken door alles wat er van binnen in je leeft. En door alles wat er van buiten op je afkomt.

Door raakbaar te durven zijn, ontwikkelen we onze eigen kracht, ontwikkelen we bewustzijn. We ontwikkelen levenszin, levenslust, levensgenot. Als we de ruimte voor raakbaarheid krijgen, is er veiligheid om te zijn wie we werkelijk zijn. Deze veiligheid schept rust en een betrouwbare sfeer. En zo komt onze Ware Natuur tot uiting. Je bent wie je bent. Je laat zien wat er is. Waar-achtig. Oer-spronkelijk. Oprecht. Betrokken. Liefdevol.

Raakbaarheid ontwikkel je door alles te laten zijn zoals het is. Door te leven met de Natuur. Door de stilte in je zelf en anderen op te zoeken. Door je hart te openen. Door regelmatig met warmte en respect aangeraakt te worden. Als elk mens elke week een massage zou ontvangen, zou onze samenleving sprankelen van oorspronkelijkheid. In het buitenland is veel onderzoek gedaan naar Touch therapy (massage en aanverwante behandelingen). Daaruit blijkt dat massages ons helpen om weerbaarder en sterker in onze schoenen te staan, juist door ons te durven laten raken.

 

Voel je welkom - met alles wat er is en niet is - bij Praktijk Open Hart!

 

Met vriendelijke groet,

Petra de Lange

http://www.openhart.nl

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.