Marcurius

Naam therapeut: Mevr. M.S. klein Gunnewiek - van de Laar
Vestigingsplaats: Tilburg
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen, Psychosociaal
Therapievorm(en): Energetische (Eclectische) therapiei, Lichaamsgerichte psychotherapie
Adres: Dwingeloostraat 51 , 5043 HC, Tilburg
Contact:
    - Website: https://www.marcurius.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 45133289
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

"Voor alles wat heelt"

Als natuurgeneeskundige en jarenlange ervaring als verpleegkundige is het mijn missie om mensen bewust te maken van hun eigen lichaam, geest en bewustzijn. De leermomenten, zoals leren omgaan met pijn, een trauma of een heftige gebeurtenis, help ik samen met jou een plek te geven om daarna verder te kunnen leven in het ‘hier en nu’.

Veel voorkomende klachten waar ik je bij kan helpen zijn: gewrichtsklachten, slapeloosheid, overgangsklachten, hoge/ lage bloeddruk, stress, burn-out klachten, whiplash, spijsverteringsklachten, hoofdpijn/migraine, reuma, en nog vele andere klachten.

Mijn behandelingen bestaan uit: aarden, voetreflextherapie, auramassage, energie geven, oor acupunctuur, regressietherapie, invoelen en kijken wat de mens nodig heeft. Ik ontvang energie en informatie, die helpt op zoek te gaan naar de bron van de klachten. Met behulp van inzichten en energie gaan we samen aan de slag om blokkades op te lossen. Door mijn invoelend vermogen is deze behandeling voor iedereen geschikt.

Mijn motto is: "Voor alles wat heelt"

Ik werk volledig vanuit mijn intuitie en ik ga uit van het zelfgenezend vermogen van de mens. De mens staat centraal bij mij. Sinds 10 jaar heb ik een eigen praktijk in natuurgeneeskunde( 01-01-2008) Praktijk Marcurius.

Kijk voor meer informatie op www.marcurius.nl

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.