Praktijk voor Natuurgeneeskunde Mass-Ence

Naam therapeut: Mevr. J.E. Konings - Engelen
Vestigingsplaats: Arnhem
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Aromatherapiei
Adres: Staringstraat 69 1, 6821 DN, Arnhem
Contact:
    - Website: https://massence.nl/
    - Telefoon praktijk: 026 3515790
    - Mobiele telefoon: 06 54957039
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Mass-ence, Natuurgeneeskundige praktijk voor (chronische) pijn en stress-bestrijding

Mass-ence is een natuurgeneeskundige praktijk voor manuele aromatherapie, aanvullend begeleid door geluidstherapie (Physio Acoustic Sound therapy)

Aromatherapie is het therapeutisch toepassen van etherische oliën. Deze plantendistillaten hebben sterke geneeskrachtige toepassingen en kunnen voor veel uiteenlopende klachten effectief ingezet worden, middels inhalatie of massage - bij Mass-ence gebeurt beide standaard.

Door diverse manuele en geluidsmassagetechnieken kunnen diverse lichamelijke klachten aangepakt worden, het gebruik van specifieke etherische oliën geeft hierin verdieping. Deze aanpak op drie terreinen is holistisch en effectief - het zelfgenezend vermogen wordt versterkt, draagkracht verhoogd en pijnklachten worden beheersbaar.

Er wordt gebruik gemaakt van diverse manuele technieken, variërend van sportmassage tot pulsing. Het doel is hierbij het aangedane weefsel tot herstel te stimuleren en het versterken van de parasympathische functies van het autonome zenuwstelsel. Hierdoor wordt de weerstand verhoogd, de slaap verbeterd, de spijsvertering geactiveerd en er ontstaat een gevoel van rust en kalmte waardoor de draagkracht groter wordt en pijnklachten afnemen.

 

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.