Raymedy Centrum Eindhoven

Naam therapeut: Mevr. M.T.L.M. de Leijer
Vestigingsplaats: Sint-Oedenrode
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde, Energetische (Eclectische) therapiei
Adres: Borchmolendijk 1 , 5491 AJ, Sint-Oedenrode
2e praktijkadres: Turnhoutlaan 19 , 5628 AR, Eindhoven
Contact:
    - Website: www.raymedycentrumeindhoven.nl
    - Telefoon praktijk: 040 845 170 8
    - Mobiele telefoon: 06 23030255
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

smart health care

Raymedy centrum Eindhoven. De brug tussen westerse en Chinese geneeskunde wil ik slaan in mijn centrum op Strijp S. Een pionier ben ik met het eerste centrum van Nederland maar wel met veel ervaring. Als IC verpleegkundige opgeleid raakte ik geïnteresseerd  in de  Chinese geneeskunde. Deze geeft aan dat je klachten krijgt als je niet in balans bent en dat stagnatie van energie pijn veroorzaakt  Raymedy methode werkt ook vanuit de biofysica op een natuurlijke manier met lichtsignalen, magneetveld therapie of microstroom bij infecties. Door de energie van de meridianen te meten en zichtbaar te maken via het beeldscherm geeft het lichaam zelf aan waar de disbalans zit. D.m.v. scanmogelijkheden laat het lichaam zien met welke Raymedy signalen  het weer in balans kan komen. Dit geldt zowel voor acute lichamelijke blessures maar ook voor chronische klachten en emotionele disbalans.
Ik kan  meten, behandelen, reguleren en meteen daarna weer doormeten om te zien hoe het lichaam reageert op deze natuurlijke manier. De resultaten blijven bewaard en kunnen steeds vergeleken worden waardoor de cliënt ook inzicht krijgt in zijn eigen gezondheidstoestand.
Met de methode komen we bij de intelligentie van het lichaam waardoor het voor bijna alle zorgvragen in te zetten is. Zo kan ik bijvoorbeeld zien welke voedingsmiddelen belastend zijn of welke vitaminen en mineralen tekort. Bij cliënten met een emotionele disbalans meet ik welke neurotransmitters nodig zijn. Chronische klachten met restanten van een oude infectie kunnen opgelost worden.
Raymedy helpt in al zijn eenvoud en daarmee werk ik graag!  Artsen en therapeuten raken steeds meer geïnteresseerd om samen naar het probleem te kijken. De behandelingen kunnen desgewenst thuis eenvoudig voortgezet worden en dat maakt deze methode de gezondheidszorg van de toekomst.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.