Stralend Verder

Naam therapeut: Mevr. M.J. van Oost
Vestigingsplaats: Houten
Werkvorm: Psychosociaal
Therapievorm(en): Psychodynamische therapie
Adres: Natuursteen 2 , 3991 SP, Houten
Contact:
    - Website: www.stralend-verder.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 57712118
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Stralend Verder is een praktijk voor psychodynamische therapie en coaching. Psychodynamica is een complementaire vorm van psychotherapie waarbij naast gespreksvoering ook andere therapievormen (hypnotherapie, nlp, voice dialogue, systemisch werk etc.) ingezet kunnen worden.

 

Kinderen en jongeren met PDS klachten (prikkelbaar darmsyndroom) zijn de voornaamste doelgroep. Het behandelprotocol voor PDS wordt daar waar nodig aangevuld met andere therapievormen. Omdat deze werkwijze ook heel goede resultaten geeft bij faalangst en examenvrees, kunnen jongeren met deze klachten ook terecht bij Stralend Verder.

 

Door de expertise op het gebied van stressgerelateerde klachten en burn-out, vinden ook volwassenen nog steeds hun weg naar Stralend Verder.

 

Met gerichte aandacht en optimisme daag ik je uit om nieuwe manieren te vinden die je helpen om anders met je klacht om te gaan. De verschillende, doeltreffende werkvormen kunnen in 4 tot 10 sessies al snel een verbetering van je klachten tot stand brengen. Uiteraard speelt jouw eigen betrokkenheid en inzet hierbij een doorslaggevende rol.

 

Meer informatie vind je op mijn website: www.stralend-verder.nl

Je kunt ook bellen voor een afspraak: 06.577 121 18

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.