Praktijk voor natuurgeneeskunde Ambarees

Naam therapeut: Mevr. J.M. Oosting - Vanderschuren
Vestigingsplaats: Kerkrade
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde
Adres: Crocusstraat 18 , 6466 TH, Kerkrade
Contact:
    - Website: www.marjo-oosting.nl
    - Telefoon praktijk: 045 5414637
    - Mobiele telefoon: 06 201 085 98
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Met hart en ziel help ik zeer gevoelige mensen bij klachten op emotioneel, fysiek, mentaal of energetisch gebied. Omdat ik zelf hoog gevoelig ben heb ik gekozen voor deze fijne doelgroep. Wij reageren anders dan de meeste mensen en hebben ook andere behoeften. Het is heel fijn dat wij elkaar intuïtief aanvoelen en moeiteloos begrijpen.
Vervelende ervaringen of gebeurtenissen kunnen je hele leven beïnvloeden, waardoor het leven zwaar wordt. Stress, angst, verdriet, woede en onmacht leveren op de lange termijn niet alleen mentale maar ook fysieke klachten op. 
Wanneer gezondheidsklachten of problemen je leven, te veel gaan beheersen en je hulp kunt gebruiken dan help ik je graag.
Mijn kracht is mijn intuïtie en het in balans brengen van lichaam, geest, het energiesysteem en de emoties.
Alle blokkades en belemmeringen worden op een prettige manier opgeruimd.
Hierdoor wordt het heel simpel om van je leven te genieten! Dat gun ik jou ook!

Ieder mens is uniek en zo ook zijn probleem of hulpvraag. Iedereen krijgt een persoonlijke behandeling die gericht is op alle aanwezige klachten, je mogelijkheden en je persoonlijke voorkeuren. Zelf kun je veel bijdragen aan je eigen genezing.
Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van veilige natuurlijke middelen en therapieën. Door deze doeltreffende behandelmethoden zal je al verbetering voelen na enkele behandelingen. De verschillende therapieën vullen elkaar goed aan en zijn veilig en aanvullend aan reguliere behandelingen.
Op de Europese Academie voor complementaire gezondheidszorg te Maastricht ben ik afgestudeerd voor de professioneel erkende 4-jarige opleiding tot natuurgeneeskundig gezondheidstherapeute.
Ook volgde ik een groot aantal opleidingen en cursussen zowel op energetisch als op gezondheidsgebied. Om het kennisniveau te blijven handhaven volg ik de nieuwste ontwikkelingen via studies en workshops.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.