Luisterlichaam

Naam therapeut: Mevr. T. Paulus
Vestigingsplaats: Amsterdam
Werkvorm: Beweegzorg
Therapievorm(en): Craniosacraal therapiei
Adres: Brouwersgracht 270 A, 1013 HG, Amsterdam
2e praktijkadres: Goudsbloemstraat 52 b, 1015 JR, Amsterdam
Contact:
    - Website: www.luisterlichaam.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 408 860 40
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Luisterlichaam, praktijk voor Cranio Sacraal therapie in Amsterdam

Luisteren is fijn, dat weet je wel.  Maar weet je dat gericht luisteren essentieel is voor het functioneren van je lichaam? En dat jouw lichaam bereid is om naar jou te luisteren? Of dat jouw lichaam je kan vertellen wat er aan de hand is?

Als Cranio Sacraal therapeut luister ik naar je lichaamsweefsel met behulp van mijn handen. Ons lichaam heeft geen mond en kan zich alleen uiten en jij als cliënt voelt de uitingen van je lichaam.  Denk hierbij aan bijvoorbeeld lachen, pijntjes, samentrekkingen, huilen en vaak wat minder duidelijke uitingen of je valt in slaap. Aan de hand van wat ik "hoor" door met mijn handen te luisteren, stel ik een vraag. Samen gaan we dan een gesprek met jouw lichaam aan.

Zo heb ik eerder voor jou met vele anderen gewerkt, mensen met een diversiteit aan hulpvragen. Mij blijft altijd bij een cliënt bij die een jaar na een fietsongeluk bij me kwam. Nekklachten die noch de fysiotherapeut noch de specialist in het ziekenhuis kon worden verholpen. Deze cliënt kon niet meer goed fuctioneren door slaapgebrek en angst. Het lichaam van deze cliënt had heel wat te vertellen en samen zijn we stap voor stap aan de slag gegaan tot deze cliënt weer volledig hersteld was. De nek is getransformeerd van "naar en lastig" naar "grensbewaker" en daar is deze cliënt content mee.

Wellicht mag ik iets voor jou betekenen. Weet dat je van harte welkom bent.

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.