Irene Poolman Polyenergetisch Therapeut & Stressconsultant & Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Naam therapeut: Mevr. E.G.I. Poolman
Vestigingsplaats: Arnhem
Werkvorm: Psychosociaal, Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Lichaamsgerichte psychotherapie, Energetische (Eclectische) therapiei
Adres: Meester E.N. van KLeffensstraat 6 , 6842 CV, Arnhem
Contact:
    - Website: www.eindelijkmezelf.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 20325105
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Ken je het gevoel dat je niet lekker in je vel zit en een steun in de rug welkom zou zijn?

Loop je op dit moment vast in je leven, loopt je relatie niet lekker of dreig je de grip te verliezen op leven en loop je vast in je werk?

Vaak zijn het onbewuste oorzaken waardoor jij jezelf hebt geprogrammeerd met een overlevingsstrategie die in kindertijd of pubertijd je hebben doen staande houden. Echter deze strategieën worden je uiteindelijk fataal waardoor je niet meer in staat bent andere bewegingen te maken.

Maar de oplossing is er al.

Hoe zou het zijn jezelf te verwennen met een prachtig cadeau. Een cadeau waardoor jij jezelf kan bevrijden van al die zaken in je leven waardoor je vastgelopen bent.  Gun jij jezelf een blijer gevoel waardoor je lekker in je vel zit?

Als Poly energetisch therapeut en Eclectisch energetisch therapeut heb ik veel disciplines om jou te helpen met je vraagstukken. Je kunt dit voorstellen als een gereedschapskist met allerlei gereedschap en sleutels waarbij er altijd wel een sleutel is die op jou past waardoor vastgeroeste patronen losgemaakt kunnen worden.

Hoe ga ik te werk.  Samen met jou gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaken van je hulpvraag. Welke verstoringen er zijn en wanneer deze zijn ontstaan. Door het verkrijgen van nieuwe inzichten, word jij je bewust  van jouw  destructieve programmeringen  waardoor jij in beweging komt en andere stappen gaat zetten.

Daarbij ondersteun ik je met de Bach bloesems en andere energetische druppels die je blokkades los maken en jou de mogelijk bieden deze te herkennen en op te lossen.

Door de diverse disciplines te combineren in samenwerking met de energetische behandelingen en de ondersteunende energetische druppels heb ik al veel cliënten blij kunnen maken en hen kunnen helpen in hun processen.

Naast mijn energetische disciplines is het uiteraard ook mogelijk te kiezen voor de reguliere methodiek waardoor de therapie uitsluitend op gesprekken gebaseerd is waardoor middels gesprekstechnieken je bewust wordt van de onderliggende oorzaken.

Het gaat erom wat er bij jou past en waarvoor je kiest.

Mijn motto lachen mag, huilen is welkom.

Ik ontmoet je graag.
 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.