Therapie praktijk Delfgauw

Naam therapeut: Mevr. A.B. Post - Grootenboer
Vestigingsplaats: Delfgauw
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): BSM-de Jongtherapiei, Embryonal Integrated Therapyi, Reflexzonetherapiei
Adres: Distributieweg 64 , 2645 EJ, Delfgauw
Contact:
    - Website: www.annetpost.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 421 879 55
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

TotalBodyReflex: uw lichaam spreekt!

Mensen vragen waarom deze therapievorm zo anders is. De behandelingen zijn zo zacht en toch zo effectief dat het haast tovenarij lijkt. Niets is minder waar. Uw lichaam laat mijn handen waarnemen wat prioriteit heeft. De behandeling is gericht op het onvoorstelbaar efficiënte zelfherstellende vermogen.. 

Deze vorm van therapie is zo anders omdat de kennis en kunde vanuit verschillende behandelvisies zijn gecombineerd. Dit zorgt voor een stabiel  lichamelijk herstel en initieert een persoonlijke ontwikkeling. Dit vraagt voor Annet Post als behandelaar langdurige training van het waarnemingsvermogen in haar handen, diepgaande en zeer gedetailleerde kennis over anatomie, fysiologie, embryologie en immunologie. Up to date kennis over de nieuwste ontwikkelingen van fascia en de tensegritynetwerken zorgen voor een heel nieuwe dimensie in effectiviteit. Daarnaast zijn gesprekstechnieken essentieel zodat u zelf tot inzicht komt.

Annet Post is werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut in Delft. Ze is de bedenker van de therapie TotalBodyReflex en de oprichter en hoofddocent van de opleiding. Ze is in 2001 gestart met de opleiding Brain Stimulating Method – De Jong® therapie. In 2004 is ze gestart met de opleiding 'Integrated Manual Therapy', verzorgt door DCR in Bloomfield Connecticut USA. Deze studie is afgerond, op het niveau vergelijkbaar met het Bachelor, als Certified Integrated Manual Therapist. Daarnaast heeft zij de opleidingen tot Embryonal Integrated Therapist, Homeopatie, Reflexologie, Sivas Acupunctuur en de opleiding tot Helder Waarnemen succesvol afgerond.

Meer informatie kunt u vinden op www.totalbodyreflex.com of www.annetpost.nl

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.