Praktijk voor Natuurgeneeskunde Shiatsu Masunaga

Naam therapeut: Mevr. C. Quadt
Vestigingsplaats: Amsterdam
Werkvorm: Oosterse geneeskunde
Therapievorm(en): Shiatsui
Adres: Domselaerstraat 22 , 1093 MA, Amsterdam
Contact:
    - Website: www.shiatsu-masunaga.nl
    - Telefoon praktijk: 020 6922793
    - Mobiele telefoon: 06 555 531 98
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Shiatsu-therapie biedt verlichting bij acute of chronische fysieke of emotionele klachten

Hoofdpijn, nekpijn, frozen shoulder, RSI, tenniselleboog, (lage) rugpijn, heupklachten, knieklachten, spierstijfheid, spijsverteringsproblemen, menstruatieklachten, overgangsklachten, depressie, slapeloosheid, stress of energiegebrek zijn maar enkele voorbeelden van klachten of ongemakken waarbij shiatsu-therapie effectief kan zijn.

Als gediplomeerd Shiatsu-therapeute met 15 jaar ervaring zal ik kijken naar de oorzaak van uw klachten in de termen van de oosterse diagnose: het stellen van vragen, het observeren van uiterlijke kenmerken, het waarnemen van stemgeluid en geur en de diagnose door aanraken. Daarna zal ik deze diagnose vertalen in de termen van de Oosterse geneeskunde (yin-yang, ki, vijf-elementen, meridianen, leegte-volte etc.), dus niet in de termen van de westerse fysiologie en pathologie zoals een huisarts. En vervolgens zal ik door aanraking van de betreffende meridianen trachten uw klachten te verlichten.

Ook op het gebied van de nazorg kan Shiatsu een effectieve ondersteuning zijn. Een aanrijding, een operatie, een valpartij, maar ook een emotionele gebeurtenis zoals het overlijden van een naaste of een scheiding hebben vaak nog lange tijd impact op ons lichaam en onze geest. Met als mogelijk effect dat we ons uit balans of onzeker voelen. Shiatsu als een holistische behandelwijze kan in deze fase bjzonder weldadig zijn.

Het ondergaan van Shiatsu geeft meestal een intens goed gevoel. Uw spieren en zenuwen ontspannen, uw ademhaling wordt dieper, uw geest komt tot rust, uw energie neemt toe. U komt weer helemaal thuis in uw lichaam en kunt het leven weer aan.

Shiatsu is heerlijk om te ondergaan en heeft geen bijwerkingen.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.