Josje Rink Massagetherapie en Coaching

Naam therapeut: Mevr. J.W. Rink-de Jager
Vestigingsplaats: Elburg
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): Massagetherapiei
Adres: Nijenbeekstraat 19 , 8081 TC, Elburg
Contact:
    - Website: www.josjerink.nl
    - Telefoon praktijk: 06 361 564 43
    - Mobiele telefoon: 06 36156443
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Luisteren naar je lichaam

‘Your most effective ministry will come out of your deepest hurts’
Als holistisch massagetherapeut ondersteun ik je door middel van rustige en diepe massagebehandelingen, gesprekken, ademhalingsoefeningen en mindfulness. Door de aandachtsvolle aanraking en de uitnodiging te luisteren naar de signalen die je lichaam afgeeft, leer je begrijpen hoe je klachten ontstaan en hoe ze meestal een uiting zijn van niet goed naar jezelf (durven) luisteren, met als doel jezelf weer te durven zijn. Niet enkel vanuit je hoofd (denken) maar vanuit je lichaam (voelen) ontdekken wat je bezighoudt en wat je eventueel belemmert om te zijn wie je wil zijn. Jouw lichaam als ingang en als uitgangspunt om te ervaren, voelen en beleven wat het je te vertellen heeft. Pijnklachten lossen op van binnenuit en dat heeft aanzienlijk meer effect dan een massage die enkel is gericht op symptoombestrijding door een spier uit de knoop te halen.
‘Wounded healers’ zijn in mijn beleving de meest empathische en effectieve therapeuten. Zelf heb ik jarenlang psychotherapeutische begeleiding gehad en eigenlijk vormde dit en het lijden dat ik van me afschudde een vruchtbare basis voor mijn huidige werk als holistisch massagetherapeut. Ik heb 4 jaar gestudeerd aan Holos in Utrecht en een jaar extra medische basiskennis gevolgd. Daarnaast volgde en volg ik verdiepende cursussen op het gebied van psychologie en ademhalingstechnieken.
Mijn specialisme: Vrouwen en mannen die gebukt gaan onder (langdurige) lichamelijke spanningen, psychisch leed en het verlangen/besef dat ze weer zichzelf willen en kunnen zijn.
Voor meer informatie kun je kijken op www.massagepraktijksummit.nl

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.