Li Qi Praktijk voor Oosterse geneeswijzen en Acupunctuur

Naam therapeut: Mevr. A.M.M. le Roy
Vestigingsplaats: Zutphen
Werkvorm: Oosterse geneeskunde
Therapievorm(en): Acupunctuuri, Shiatsui
Adres: Zweedsestraat 1 9, 7202 CK, Zutphen
Contact:
    - Website: www.shiatsupraktijk-zutphen.nl
    - Telefoon praktijk: 06 51923328
    - Mobiele telefoon: 06 51923328
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Omdat we zelf veel meer aan onze gezondheid kunnen doen dan we denken!

Onszelf herstellen

De ziel van de Chinese geneeskunde ligt in het optimaal laten functioneren van ons zelfherstellend vermogen. Hierdoor heb ik mij laten inspireren, ik vind het steeds weer verrassend wat het lichaam zelf ons duidelijk kan maken. Wij functioneren nog steeds het best als ons herstellend vermogen de problemen zelf kan oplossen of kan ondersteunen in klachten die op een andere wijze opgelost moeten worden.

Aandacht voor de boodschap

Deze moderne tijd is een enorme uitdaging voor ons lichaam, mede omdat we de verbinding kwijt raken en de boodschappen van ons lichaam dan missen.

Met name de multitaskende vrouw krijgt te maken met deze boodschappen, cyclusklachten en klachten aan de specifieke vrouwelijke organen. Ik heb mij daarom ook gespecialiseerd in vrouwengeneeskunde. De Oosterse Geneeswijzen helpen mij steeds meer om een vertaalslag te maken van symptoom naar oplossing. De klacht zelf vertelt vaak al een verhaal over de reis die is afgelegd.

 

Kom in je lijf

Ik nodig je uit om je hoofd meer rust te geven en terug te komen in je lijf. Samen een nieuwe route te plannen naar de doelen die je voor ogen hebt. Een persoonlijke aanpak door te kijken naar leefwijze, voeding en omgevingsfactoren om de disbalans op te sporen. Een holistische benadering te omarmen, waarmee we de klacht en de oorzaak kunnen behandelen.
 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.